HIRO SUSHI

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hiro Sushi. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2024 om 19:49 Ik ben heel teleurgesteld over hun service dit keer normaal gesproken ben ik altijd wel tevreden maat hierdoor wil ik nooit meer bij jullie bestellen. 1. Bestelling is half gekomen de rest van de bestelling lag nog op locatie daar moesten we op wacht
27 mei 2024 om 10:50 Ik had het besteld voor 16.00 en het was stipt op tijd!!!
26 mei 2024 om 20:09 Grote bestelling geplaatst vandaag. Werd afgeleverd zonder sojasaus, gember, wasabi en stokjes. Direct gebeld, kreeg iemand aan de lijn die slecht te verstaan. Aan de lijn gewacht, maar er werd niet gereageerd. Te veel rijst gebruikt bij de sushi.
25 mei 2024 om 9:25 Duurde langer dan verwacht maar dat kan gebeuren tijdens de spits op vrijdag, het eten was super!!
18 mei 2024 om 21:43 Always good food
13 mei 2024 om 7:19 Delivery was late in 30 min after the time expected
13 mei 2024 om 5:51 De sushi was erg lekker. De bezorging was aan de lange kant maar alles was wel super vers en goed gevuld.
11 mei 2024 om 20:06 Our fav sushi place. Food is always amazing and delivery on time. We are very happy to deliver a bit farther away!
6 mei 2024 om 21:28 Heerlijke pokebowl!
4 mei 2024 om 17:55 One of the best places to order sushi. Ordering here every time and always great taste and quality. Thanks
3 mei 2024 om 22:59 Rijk gevuld! Zalig!
29 apr 2024 om 20:26 Hele snelle bezorging. heerlijke pokebowl.